Managementul calităţii în turismul rural

45.00 lei

Description

Managementul calităţii în turismul rural este un volum colectiv sub coordonarea doamnei Lector univ. dr. ec. Mirela Stoican și se dorește a fi  un suport esențial pentru elevii, studenții și masteranzii din cadrul  liceelor și facultăților de profil, practicienilor preocupați de managementul calității cât și pentru cei care doresc să inițieze o afacere  sau pentru cei care conduc o afacere în turism.

Despre autori:

Mirela D. Stoican este lector universitar doctor în cadrul Universității Bioterra București, Facultatea de Management Agroturistic din Focșani și lector asociat la Universitatea Transilvania din Brașov (vechime în activitatea didactică de 19 ani).

Cristinel Gigi Șonea este conferenţiar universitar doctor la Universitatea Bioterra București, Facultatea de Management Agroturistic  din Focșani și director general adjunct ANARZ, București.

Adina Liana Camarda este profesor universitar doctor în cadrul Universității George Barițiu din Brașov și profesor asociat la Universitatea Transilvania din Brașov (vechime în activitatea didactică de 19 ani).”

Share Button

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Managementul calităţii în turismul rural”

17 − 9 =