Înger şi sau Demon

13.00 lei

Autor Carmen Agoutin
An Aparitie 2013
Editura Alexandria Publishing House
Coperta Paperback
Numar pagini 104
ISBN 9786069225322
Dimensiuni 14.8 x 14.

Description

“Inger si sau Demon” este o carte exceptionala, care transcende ideii debutului, care, de obicei, este legat de amatorism, dar aceasta carte este una profesionista si va suna foarte bine si In limba germana”.
Angela Furtuna

“Inger si sau Demon”, cu o cromatica – dupa cum o arata si coperta – In alb si negru, este un volum care vine dupa ani de acumulari si exercitii pentru sertar, care ne sugereaza ideea de dualitate a fiintei umane si modul In care poetul reuseste sa faca fata realitatii bezmetice din zilele noastre. Poeta Isi dezvaluie, Isi marturiseste dezamagirile, pe care fiinta sensibila le simte aproape In mod cotidian”.
Rodica Muresan

Lector universitar la Universitatea “Stefan cel Mare” din Suceava, Carmen Agoutin pregateste, sub egida aceleiasi Alexandria Publishing House, publicarea tezei sale de doctorat In comunicare: “O analiza socio-psiho-lingvistica a discursului politic romanesc contemporan.”
Carmen Agoutin face parte din mai multe organizatii si asociatii profesionale: Asociatia Profesorilor Germanisti din Romania, Societatea Culturala Romano-Germana Zusammen, Societatea Culturala Bucovina si Centrul Intercultural al Tinerilor din Bucovina, unde este membru fondator. Carmen Agoutin a fost numita consul al Romaniei la Munchen.

Share Button

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Înger şi sau Demon”

fourteen − four =