Cromatisme

19.90 lei

Autor Teodor ILINCAI
An Aparitie 2013
Editura Bestseller
Coperta Paperback
Numar pagini 140
ISBN 978-606-93542-2-3
Dimensiuni 13 x 20 cm

Description

Cromatismele reprezinta o ofranda adusa tuturor celor care mi-au influentat, în diverse moduri, existenta plina de peripetii: profesori, scriitori, poeti, compozitori, muzicieni, familie, cunoscuti. Ele contin întâmplari ale omului ca toti oamenii (parafrazându-l pe Hegel prin intermediul lui C. Noica), curiozitatea suprema a acestei lumi, care este sursa inepuizabila de inspiratie pentru creatori, indiferent din ce domeniu artistic provin.

Teodor ILINCAI este un produs de elita al culturii României, al carui geniu s-a ridicat prin multa munca de la Malini, judetul Suceava, ducând geniul românesc pâna departe, afirmându-se în prezent pe marile scene lirice ale lumii.
Debutul sau international a avut loc în ianuarie 2009 pe scena Operei din Hamburg (MacDuff din opera MacBeth de Giuseppe Verdi). În martie 2009 si-a facut debutul la Opera de Stat din Viena (Ismaele din opera Nabucco de Giuseppe Verdi), urmând debutul în La Bohème de G. Puccini pe scena operei din Timisoara si mai apoi la Bucuresti si Hanovra. În decembrie 2009 îsi face debutul la Opera Regala din Londra cu aceeasi La Bohème, în regia lui John Copley.

Share Button

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cromatisme”

19 + seven =