Ingeri si demoni

29.99 lei

Autor Dan Brown
An Aparitie 2010
Editura Rao
Coperta Paperback
Numar pagini 576
ISBN 978-973-54-0141-2
Dimensiuni 13.0×20.0 cm.

Reducere: 25%

Category: Tags: ,

Description

Dan Brown abordeaza de aceasta data un subiect inedit, si anume rivalitatea seculara dintre Vatican si confreria secreta Iluminati. Ce descoperire terifianta ii face pe prelatii Vaticanului sa apeleze la Robert Langdon, omul care a deslusit codul cel mai controversat al istoriei?

Cand Langdon descopera dovezi ale reactivarii fratiei secrete si antice cunoscuta sub numele de Illuminati – cea mai puternica organizatie oculta din istorie – el se confrunta si cu pericolul de moarte la adresa celui mai temut dusman al organizatiei secrete: Biserica Catolica.

Afland ca ceasul unei bombe amplasate de Iluminati a inceput numaratoarea inversa, Langdon pleaca la Roma, alaturandu-se Vittoriei Vetra, o femeie frumoasa, enigmatica si in acelasi timp om de stiinta italian. Angajandu-se intr-o urmarire furibunda prin cripte neumblate, catacombe periculoase, catedrale parasite si pana in inima celui mai secret mormant de pe pamant, Langdon si Vetra urmeaza firul calauzitor al istoriei de 400 de ani a Iluminatilor, care marcheaza singura speranta de supravietuire a Vaticanului.

Cautarile ii vor purta pe cei doi oameni de stiinta prin cripte pecetluite de secole, prin catacombe pline de primejdii si prin catedrale parasite, pana la cel mai periculos loc de pe fata pamantului: ascunzatoarea de mult uitata a ordinului Iluminati, mormantul Sfantului Petru.

Share Button

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ingeri si demoni”

twelve − 7 =