Inclestarea regilor, Cantec de gheata si foc, Vol. 2

93.90 lei

Autor: George R. R. Martin
Traducator: Laura Bocancios
An aparitie: 2011
Editura: Nemira
Colectia Nautilus SF
Tip coperta: Cartonata
Format: 145×215
Numar pagini: 1040
ISBN: 978-606-579-236-4

Out of stock

Description

Acest volum a fost publicat la editura Nemira in colectia Nautilus SF si face parte din seria Cantec de gheata si foc, scrisa de George R.R. Martin. Aceasta contine si volumele:

Urzeala tronurilor, Cantec de gheata si foc, Vol. 1
Iuresul sabiilor, Cantec de gheata si foc, Vol. 3
Festinul ciorilor, Cantec de gheata si foc, Vol. 4
Dansul dragonilor, Cantec de gheata si foc, Vol. 5
Inclestarea regilor este cel de-al doilea volum din saga fantasy Cantec de gheata si foc. Aceasta saga este o complexa intriga politica, cu dinastii rivale, iubiri, tradari, sfetnici rauvoitori, regi incapabili, cavaleri, castele, codri de nepatruns, un gigantic zid de aparare impotriva unor forte nestiute, bastarzi si dragoni disparuti demult.

„Timpul si-a iesit din matca. Vara de zece ani, linistita si imbelsugata, isi anunta sfarsitul, iar raceala dura a iernii se apropia ca o bestie infuriata. Cei doi conducatori care asigurasera linistea taramului, Lordul Eddard Stark si Robert Baratheo, au cazut prada intrigilor si tradarii. De la fortareata Dragonstone pana la taramurile amenintatoare din Winterfell, haosul a pus stapanire pe toata suflarea, iar pretendentii la tronul celor Sapte Regate sunt hotarati sa isi impuna vointa prin foc si distrugere.“

Share Button

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Inclestarea regilor, Cantec de gheata si foc, Vol. 2”

fifteen + 16 =