Sale!

Insurgent, Divergent, Vol. 2

44.90 lei 39.90 lei

Autor: Veronica Roth
Produs publicat in 2012 la Leda
Data aparitiei: Decembrie 2012
Traducator: Shauki Al-Gareeb
Tip coperta: Cartonata
Format: 130×200
Numar pagini: 448
ISBN: 978-973-102-460-8

Description

Aceasta carte reprezinta al doilea volum al seriei Divergent (Allegiant)
O tulburatoare poveste de iubire, plina de rasturnari de situatie, cu decizii sfasietoare si dezvaluiri emotionante ale naturii umane…
Intr-un Chicago distopic, unde tinerii care au implinit varsta de saisprezece ani sunt obligati sa aleaga una dintre cele cinci factiuni, careia ar trebui sa-i fie devotati pentru tot restul vietii, Tris Prior continua sa-i salveze pe cei pe care ii iubeste si pe ea insasi, in timp ce cauta raspunsuri la intrebari sfasietoare despre durere si iertare, identitate si loialitate, politica si iubire.
Pentru Tris, ziua initierii ar fi trebuit sa reprezinte o victorie si sa fie sarbatorita alaturi de cei din factiunea aleasa; in schimb, ziua se sfarseste cu orori de nedescris. Razboiul bate la usa, in timp ce conflictele dintre factiuni si ideologii se extind cu repeziciune. Si in vremuri de razboi, se formeaza tabere, se dezvaluie secrete, iar alegerile devin irevocabile si dure. Transformata de propriile sale decizii, dar si de durerea sufleteasca si de sentimentul de vinovatie, Tris trebuie sa-si accepte Divergenta, chiar daca nu stie ce ii rezerva viitorul.

Share Button

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Insurgent, Divergent, Vol. 2”

four + 1 =