Sale!

Secretul: Cartea Recunoştinţei

35.00 lei 29.75 lei

Autor Rhonda Byrne
An Aparitie 2010
Editura Adevar Divin
Coperta Hardcover
Numar pagini 192 color
ISBN 978-606-8080-05-5
Dimensiuni 13.2 x 18 x 2.5 cm

Description

Nu există limite a lucrurilor bune ce le puteţi aduce cu putere în viaţa dumneavoastră. Prin practicarea recunoştinţei în fiecare zi, vă veţi mări puterea magnetică de a atrage o viaţă minunată dincolo de puterile visurilor proprii.

Cartea Secretul a devenit un fenomen internaţional, care a inspirat milioane de oameni să trăiască o viaţă extraordinară. Acum, Secretul – Cartea Recunoştinţei vă oferă un instrument incredibil de puternic pentru a trăi Secretul şi pentru a aduce bucurie şi armonie în fiecare domeniu al vieţii dumneavoastră. Plină de observaţii intuitive şi de înţelepciune, această frumoasă carte scrisă de Rhonda Byrne oferă un cadru pentru a practica puterea recunoştinţei în viaţa de fiecare zi, permiţându-vă să atrageţi în viaţa dumneavoastră orice lucru minunat pe care îl doriţi.

Secretul continuă să fie cartea fenomen în întreaga lume, un adevărat mega-bestseller internaţional care a inspirat milioane de oameni să trăiască vieţi extraordinare. Acum apare ghidul oficial şi autorizat al cărţii de succes: The Secret – Secretul: Cartea Recunoştinţei, de Rhonda Byrne.
The Secret – Secretul: Cartea Recunoştinţei este unul dintre cele mai puternice ghiduri ce-l puteţi folosi spre a vă transforma viaţa în fericire deplină. Când folosiţi această carte în fiecare zi şi scrieţi în ea despre toate lucrurile din viaţă pentru care sunteţi recunoscător, veţi fi apoi plăcut surprins de lista interminabila a gândurilor care revin la dumneavoastră şi de lucrurile noi demne de recunoştinţa dumneavoastră. Puteţi folosi The Secret – Secretul: Cartea Recunoştinţei spre a atrage puternic în viaţa dumneavoastră lucruri specifice pe care le doriţi şi spre a fi în deplină abundenţă.
Cartea este plină de afirmaţii scrise de Rhonda Byrne menite să aduceţi bucuria şi armonia în toate aspectele vieţii dumneavoastră. Inspiraţi fiind de scrierile Rhondei, în fiecare zi veţi face o listă a lucrurilor pentru care sunteţi acum recunoscători, urmată de o lista a Intenţiilor de Recunoştinţă conţinând toate lucrurile dorite în viaţa dumneavoastră.
The Secret – Secretul: Cartea Recunoştinţei are un design grafic de excepţie şi este de o eleganţă aparte. Această carte va ajuta cititorii să-şi concentreze energiile şi, în mod limpede şi eficient, să folosească pe deplin puterea legii atracţiei în toate aspectele vieţii lor.
Nu există limite a lucrurilor bune ce le puteţi aduce cu putere în viaţa dumneavoastră. Prin practicarea recunoştinţei în fiecare zi, vă veţi mări puterea magnetică de a atrage o viaţă minunată dincolo de puterile visurilor dumneavoastră.

Share Button

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Secretul: Cartea Recunoştinţei”

20 + eleven =