Despre noi

Libraria Cultureşti te provoacă SĂ NU-ȚI MAI SCOȚI NASUL DIN CĂRȚI! Lectura menține creierul în formă, așa că APUCĂ-TE DE CITIT, iar noi ne ocupăm să-ți furnizăm cărțile tale preferate, cei mai populari autori și cele mai bine vândute cărți din ultimii ani.

Librăria Culturești a selectat pentru tine pe lângă opere fundamentale din literatura universală, sute de cărți de ficțiune, non-ficțiune și autori clasici sau contemporani, dar și o colecție de cărți deosebite, pe care nu le vei mai găsi în altă parte.

Dacă din întâmplare, cartea dorită de tine nu se află printre cele selectate de noi, te rugăm să folosești formularul special CarteaTa. Trebuie să ne dai doar câteva detalii despre titlul căutat (denumire, autor, editura, an apariţie, etc), apoi noi te vom contacta.

Blogul Cultureşti se vrea un strigăt de durere, un protest împotriva celor care confundă cultura adevarată, a celor care citesc în diagonală o carte în două ore şi apoi o trec în carneţelul cuceririlor lor. Cultura nu poate fi învăţată, nu poate fi citită în fițuici cotidiene, nu poate fi trădată. Strigă şi tu alături de noi când nu mai poţi suporta mediocritatea, urlă şi tu când muzica e înşelată, protestează şi tu când cei care te reprezintă sunt “culturişti”. Pentru că, alături de noi, strigătul tău poate trezi pe cei valoroşi, pe cei talentaţi dar adormiţi în cotloanele istoriei. Istoria va uita de ei şi de noi dacă nu ne trezim. Poate fi prea târziu, dar trebuie să încercăm. Reacția noastră la pseudo-cultură se numeşte simplu: CULTUREŞTI.

Pentru a ne contacta, vă rugăm să folosiţi adresa de email: culturesti@gmail.com. Ne puteţi urmări şi pe Facebook