Cum comand

Cum comand?
Folosiţi meniul Catalog produse pentru a căuta produsul care vă interesează. De asemenea, pe pagina HOME apar întotdeauna ultimele apariţii (noutăţi). Dacă doriţi să aflaţi mai multe detalii despre un produs faceţi click pe titlu sau pe imaginea produsului.

Dacă doriţi să cumpăraţi un anumit produs apăsaţi butonul Ad to cart. Din acest moment, produsul dorit se află în coşul dumneavoastră de cumpărături online.

Se apasă linkul Checkout, din partea dreaptă a paginii, deschizându-se astfel un formular pe care trebuie să-l completaţi. Dacă doriţi factură pe o anumită societate trebuie să completaţi şi câmpurile referitoare la numele firmei şi codul fiscal al acesteia. De asemenea, trebuie să alegeţi modalitatea de livrare (Poşta Română sau Curierat Rapid) de plată (Transfer Bancar sau Cash).

Dacă valoarea coşului de cumpărături este mai mare de 149.00 de lei, beneficiaţi de transport gratuit în România. În acest caz, se va alege  opţiunea ““.

Se apasa butonul Place Order deschizându-se pagina de confirmare a comenzii dvs. Pe această pagină vor fi afişate datele dvs. şi produsele comandate.

Din acest moment, comanda dumneavoastră este preluată şi urmează să fie onorată. Cumpărătorii pot face plata ramburs la ridicarea coletului sau prin ordin bancar în contul RO25RNCB0234014124510001 (lei) deschis la BCR România sau în contul RO95RNCB0234014124510002 (euro) deschis la BCR România.

Detalii despre livrare
Produsele comandate vor fi expediate în colet poştal, iar pentru sistemul ramburs plata se va face la ridicarea/primirea coletului.

Taxele poştale

  • Gratuit (pentru România) – la valoarea coşului de minim 149 lei
  • Curierat Rapid: 16 lei
  • International Delivery: 60 lei