Cultureşti.Librărie

Libraria Cultureşti te provoacă SĂ NU-ȚI MAI SCOȚI NASUL DIN CĂRȚI! Lectura menține creierul în formă, așa că APUCĂ-TE DE CITIT, iar noi ne ocupăm să-ți furnizăm cărțile tale preferate, cei mai populari autori și cele mai bine vândute cărți din ultimii ani.

Librăria Culturești a selectat pentru tine pe lângă opere fundamentale din literatura universală, sute de cărți de ficțiune, non-ficțiune și autori clasici sau contemporani, dar și o colecție de cărți deosebite, pe care nu le vei mai găsi în altă parte.

La Culturești, orice poveste frumoasă de iubire începe cu o carte bună, astfel încât declarăm luna februarie- Luna Iubirii. Alege cartea preferată din selecția de titluri pe care am pregătit-o special pentru cei diagnosticați cu “fluturi în stomac”.

În 2010, Google  numărat toate cărţile existente în lume, ajungând la un total de 129.864.880. Dacă am citi măcar o carte pe zi, ne-ar lua peste 60.000 de ani și tot n-am reuși să terminăm doar cărțile existente în una din cele mai mari biblioteci din lume, Biblioteca Congresului Statelor Unite ale Americii. Să fim serioși, cine și-ar dori să trăiască 60.000 de ani? Librăria Culturești îți oferă ACEA SELECȚIE de opere fundamentale din literatura universală, sute de cărți de ficțiune, non-ficțiune și autori clasici sau contemporani, dar și o colecție de cărți deosebite, pe care nu le vei mai găsi în altă parte astfel încât în cel mai scurt timp posibil să simți că ai citit cele mai importante cărți scrise vreodată. De aceea, am pregătit pentru tine o serie de promoții:

Editura Lunii – În fiecare lună alegem pentru tine o editură la care oferim 25% reducere la toate tilurile acesteia. Luna februarie este dedicată editurii Polirom. Consultă chiar acum care sunt titlurile selectate de noi! Dacă printre titlurile afișate nu se regăsesc cele pe care le dorești, folosește formularul Cartea Ta să ne informezi, vei beneficia de aceeași reducere de 25% la cărțile solicitate!

Oferta speciala – Aici ți-am pregătit cărți deosebite la un preț fenomenal, redus până la 50% și ar fi bine să te grăbești, fiindcă titlurile bune se vând ca pâinea caldă!

Tags: , ,

No comments yet.

Leave a Reply